Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kermis Sint-Lievens-Esse

28/04/2018 @ 20:30 - 29/04/2018 @ 22:00

Spetterend kermisweekend in Sint-Lievens-Esse op 28 en 29 april!
Naar jaarlijkse gewoonte valt er weer heel wat te beleven in Sint-Lievens-Esse tijdens het kermisweekend dat dit jaar doorgaat op 28 en 29 april.
Naast de traditionele kermisattracties op het dorpsplein worden er door “Feestcomité Kermesse” in de brouwerij Van Den Bossche opnieuw een aantal optredens georganiseerd voor jong en oud. Deze activiteiten zijn zoals ieder jaar gratis toegankelijk voor iedereen!
De kermis opent op zaterdagavond met “Pokahontas”, een band die een uniek akoestisch programma brengt uit het oeuvre van de muzikale wereld-indiaan songwriter, Neil Young..
Later op de avond is het de beurt aan “Commerwell”, een coverband die met zijn ontembaar enthousiasme het publiek een strakke set biedt met bekende nummers van de jaren 70 tot nu over verschillende genres heen.
Op zondag staat er vanaf 13:30u een heus petanquetornooi op het programma. Als de zon schijnt waan je je even in een Zuid-Frans dorpje. Enkel de platanen ontbreken … Inschrijven is gratis en kan op voorhand via mail naar de.goof@telenet.be of ter plaatse vanaf 13:30u
Om 15u is er voor de kinderen de Jajajoepie Kidsparty. Licht, rook en hippe muziek gebracht door Mister Jan Pladijs en DJ Franky Forel! De iets minder elegante, maar sympathieke danseres en zotte doos Sabrina helaas inbegrepen!
Naar aloude traditie wordt omstreeks 17:30 de kermis feestelijk afgesloten door onze plaatselijke harmonie Kunst en Broedermin, maar iedereen blijft de ganse avond nog van harte welkom voor een frisse pint of een bezoek aan de talrijke kermisattracties!
Voor meer informatie kan u ook altijd terecht op www.facebook.com/KermisEsse

Gegevens

Begin:
28/04/2018 @ 20:30
Einde:
29/04/2018 @ 22:00