Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Comedy Koen Dewulf met aansluitend deelmarkt en wandeling

13/05/2018 @ 15:00 - 16:30

Koen Dewulf, afkomstig uit Eeklo, brengt zijn show in het Meetjeslandse dialect, wat ook in Kruishoutem vertrouwelijk in de oren klinkt. Koen werd in 2007 bekend door zijn deelname aan Humo’s Comedy Cup.
Koen brengt in Kruishoutem een mix van oud en nieuw materiaal. Hij is als stand-up comedian pittig, ad-rem en laat zich vooral door de keerzijde van actuele thema’s inspireren. Zo nam hij ongegeneerd de hypocrisie van ecologisch verantwoord leven op de korrel in zijn zaalshow Ecocriet.
Vrije meningsuiting is een recht, maar je moet volgens Koen dan wel zinvolle dingen weten te vertellen, en beseffen dat niet alles wat je denkt ook moet worden gezegd. Een uitgangspunt dat tot een groot aantal snedige grappen leidt…
Om die redenen en zijn ecologisch/ecocritische toets brengt Milieufront Omer Wattez hem, met steun van de gemeente Kruishoutem, naar De Mastbloem. Die dag is het ook de feestdag van onze moeders. Koen brengt hen die dag zeker aan het lachen! Geen mooier geschenk dus.

Wat anderen van hem vinden:
Een ‘Wulf’ in teddybeer-vacht. Who needs panda’s als je Dewulf hebt? Nigel Williams (collega comedian)

Koen Dewulf is een man van vlees en bloed, een Vlaming met het hart op de tong, een grappenmaker die het leven serieus neemt. Karel Michiels (De Standaard)

Koen Dewulf is gelijk een streekproduct: Ge kunt het overal cadeau doen, ge kunt er fier op zijn, ge moet er u nie voor schamen. En ge moet er nie alle dagen van eten… Joost Van Hyfte (Streekgenoot en sinds 2006 een vaste waarde in stand-up comedy)

Koen Dewulf is de groezeligste en geinigste geniepige godsdienstleraar die ik ken! Michael Van Peel (collega comedian)

Iedereen voelt zich goed bij Koen Dewulf. Met zijn seventies gezelligheid en niet-kwetsende comedy knettert het elke keer. Raf Coppens (collega comedian)

Voor en na de show is er ook een deelmarkt en een wandeling. Op de markt worden deelinitiatieven uit de buurt voorgesteld (bv. Autodelen, LETS, weggeefwinkel, potluck, …). Deze start om 13u30 en eindigt om 18u00. Mogelijkheid tot een korte landschapswandeling (4 km) is er om 13u30. De show zelf start stipt om 15u. Dit alles in en rond CC De Mastbloem, Waregemsesteenweg 22 te Kruishoutem.
Kostprijs tickets Koen Dewulf: MOW-leden: 8 euro, niet-leden: 10 euro. Reserveren via 055 30 96 66 of via [email protected]
Deelmarkt & wandeling: gratis.

Gegevens

Datum:
13/05/2018
Tijd:
15:00 - 16:30