Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

4e Editie: Vaderdagontbijt op de boerderij

10/06/2018 @ 08:00 - 11:00

Graag stellen wij ons even voor…Onze vereniging heet de “Pajotse Melkers” die bestaat uit melkveehouders uit het Pajottenland en Zuid-Oost Vlaanderen. Voor onze leden organiseren wij vergaderingen, theoretische en praktische cursussen en uitstappen. Om dit allemaal te verwezenlijken, organiseren wij ieder jaar een vaderdagontbijt op de boerderij waar iedereen welkom is. Dit jaar wordt het onze 4e editie! Vorig jaar hadden we het genoegen om een 600-tal ontbijters te verwelkomen! Een waar succes…

De boerderij bevindt zich te Denderwindeke: Bart & Cindy, Vanderlinden -> Linkebeek 132, 9400 Denderwindeke. Het ontbijt gaat door op zondag 10 juni 2018 van 8u tot 11u. Als verwelkoming krijgt u een glaasje cava aangeboden.

Wij serveren een ruim ontbijtbuffet: een grote keuze aan broodsoorten, ontbijtkoeken, beleg, fruit, zuivelproducten,versgebakken spek en omelet, pannenkoeken, koffie, chocomelk enz. en dit allemaal à volenté! Ondertussen kan de boerderij ook bezichtigd worden en voor de kinderen is er ook een heus springkasteel aanwezig. Bij het vertrek krijgen de papa’s nog een kleine attentie mee naar huis!

Inschrijven kan enkel vooraf door kaarten te kopen bij onze bestuursleden of door een mail te sturen naar [email protected] met het aantal volwassenen en kinderen in vermeld.
Een volwassene betaald 14 euro voor een ontbijt. Een kind (7-12j) betaald 7 euro. Kinderen onder de 7 jaar kunnen gratis ontbijten.

Onze bestuursleden en Bart en Cindy hopen jullie opnieuw talrijk te ontvangen!
Baeyens Filip, Cromphout Katleen, Cromphout Sylvie, De Coster Anaïs, de Kegel Glen, Felis Bert, Penninck Kurt, Terrijn Daniël, Vander Schueren Mieke, Vanhaecke Sus, Van heffen Steven, Van Petegem Joris

Gegevens

Datum:
10/06/2018
Tijd:
08:00 - 11:00