Zondag 11 augustus in Scheldewindeke: Boetiek Fantastiek !Een Aanrader…

De vijfde editie van Boetiek Fantastiek met een gevarieerd aanbod (web)winkels en ontwerpers en een luik voor tweedehandskledij en retro/vintage spullen. Bovendien worden er ook workshops aangeboden voor jong en oud!

Op de tweedehandsmarkt wordt er kledij voor kinderen en volwassenen verkocht worden die onder de volgende noemers kunnen vallen: ‘anders dan anders’, retro, vintage, kleurrijk en hedendaags. De voorwaarde is dat de kledij in goede staat is! Retro/vintage spulletjes vallen ook onder het tweedehandsdeel. Opgelet! Boetiek Fantastiek is geen rommelmarkt! De nieuwe producten zijn hip en trendy met een hoge dosis ‘instant happiness’. Hieronder verstaan we : (web)shops, zelfgemaakte kledij, juwelen, kaartjes, …

 

Facebookpagina Boetiek Fantastiek

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519
X