Verkeersremmende paaltje sneuvelen voor de zoveelste keer

Gisterenavond werden de verkeersremmende paaltjes op de Gentse Steenweg in Zottegem voor de zoveelste keer omver gereden.

Sinds ze maanden geleden werden opgesteld, werden ze al tientallen keren aangereden. Volgens buurtbewoners is de snelheid in de straat, die maximum 50 bedraagt, gedaald sinds de paaltjes er staan, maar wordt er nog steeds veel te snel gereden. “Enkele op drukkere momenten doen de paaltjes hun werk”, klinkt het. “Om dat wagens dan moeten aanschuiven.” Ze pleiten ervoor om de paaltjes gekruist op te stellen of ook een verkeerskussen aan te leggen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519
X