Kermis Bevegem zorgt voor verkeershinder

0
917

Op zondag 16 juni wordt in Bevegem kermis gevierd en vanuit café Sportstadion aan de Kastanjelaan worden bij die gelegenheid een aantal speciale activiteiten georganiseerd: muzikaal optreden, barbecue en een rommelmarkt.

Naar aanleiding hiervan zal er die dag van ’s morgens om 6 uur tot 20 uur niet mogen geparkeerd worden en zal er in geen van beide richtingen verkeer toegelaten zijn op het Heilig Hartplein (deel rijbaan tussen Welzijnstraat en Kastanjelaan + rijweg voorlangs school en kerk + plein) alsook in de Dr. Van Wymerschlaan (deel tussen Kastanjelaan en Acacialaan), Kastanjelaan (tussen Godveerdegemstraat en Acacialaan, beide rijbanen) en Acacialaan (tussen Kastanjelaan en Godveerdegemstraat).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here