Bliksem treft woning van Zottegemse schepen Matthias Diependaele

0
2244
Foto Facebook
Bron Facebook
Omstreeks 18u gisterenavond werden de echtgenote en kinderen van Zottegemse schepen Matthias Diependaele opgeschrikt door een luide knal, gevolgd door het geluid van vallende brokstukken. Tijdens het hevige onweer was de bliksem ingeslagen op de woning van de familie Diependaele.  De schouw en enkele dakpannen moesten eraan geloven.

Toen Matthias Diependaele even later aan zijn woning arriveerde kon hij vaststellen dat de brokstukken tot aan de overkant van straat lagen. Brandweerposten van Zottegem en Brakel kwamen ter plaatse om de brokstukken op te ruimen en pannen terug te leggen. De schepen is de hulpdiensten bijzonder dankbaar.

(Lees ook)

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here