De Beiaard wordt NUUS! Lees er meer over...

Objectief Zottegem met Fotosalon

Objectief Zottegem (tot voor kort bekend onder de naam Reflex) maakt afspraak voor het
Fotosalon dat het bestuur en de leden van deze fotoclub naar jaarlijkse traditie inrichten in het stedelijk Ontmoetingscentrum Leeuwergem (Gentsesteenweg). De fototentoonstelling wordt er met een korte plechtigheid geopend op vrijdag 14 juni om 19 uur en is daarna te bezichtigen op zaterdag 15 en 22 juni van 14 tot 22 uur, op zondag 16 en 23 juni van 10 tot 20 uur, op vrijdag 21 juni van 19 tot 22 uur en van maandag 17 tot donderdag 20 juni tussen 17 en 20 uur. De toegang is gratis.

Belangstellenden kunnen voor meer inlichtingen over lidmaatschap en werking van fotoclub
Objectief Zottegem tijdens de tentoonstelling terecht bij aanwezige (bestuurs)leden, via [email protected] of op de tweewekelijkse vergaderingen op woensdagavond in café-zaal Den Engel in Grotenberge.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519