De Beiaard wordt NUUS! Lees er meer over...

Zwembad Ter Wallen tijdelijk gesloten

Er is schade vastgesteld aan zwembad Ter Wallen in Merelbeke naar aanleiding van de storm. Daardoor moeten er werken worden uitgevoerd. Het bestuur is dan ook genoodzaakt om het zwembad te sluiten vanaf deze middag om 12 uur. Onze diensten stellen alles in het werk om de herstellingen zo spoedig mogelijk te laten uitvoeren. Pas na uitvoering van de herstellingswerkzaamheden zal het zwembad opnieuw geopend worden. Wij brengen u hiervan op de hoogte via al onze communicatiekanalen. De gemeente verontschuldigt zich voor het ongemak.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519