De Beiaard wordt NUUS! Lees er meer over...
spandoek Congé Concerten Lierde 2019

Opnieuw Congé Concerten in Lierde.

Dat Lierde zich wil profileren als “koers”-gemeente is algemeen geweten. Doch wil Lierde zich ook profileren als concertgemeente? Wie weet? Het is in ieder geval zo dat de Lierdenaars ook dit jaar weer gratis kunnen gaan genieten van enkele goede concertjes in een echte vakantiesfeer.

Organisator

Het gemeentebestuur, cultuurdienst en Cultuurraad gaan voor de organisatie van deze concerten in zee met vzw KAVA.

vzw KAVA (Kulturele Ambiance Via Artiesten) is een, in Hemelveerdegem gevestigde, vereniging die als doel heeft om de juiste match te maken tussen events organisatoren en artiesten.

Waar en wanneer

Alle drie de concerten zullen plaats vinden op het “Gemeenteplein”, de parking tussen loods en het gemeentehuis. Ter gelegenheid van deze concerten zal het “Gemeenteplein” omgetoverd worden tot een sfeervol pleintje met een podium en eet- en drankkraampjes.

De concerten gaan door op vrijdagavond 12 juli, vrijdagavond 9 augustus en vrijdagavond 30 augustus 2019. Ze starten steeds om 20 uur doch om iedereen al wat in Congé stemming te brengen gaat de bar een uurtje vroeger open.

Bij slecht weer gaan de optredens in de feestzaal van OC De Lier door.

Groepen

Op vrijdag 12 juli 2019 presenteert 50 tinten Brijs een “moedertalig” repertoire met nummers van o.a. Gorki, De Kreuners, De Mens, Noordkaap maar ook klassiekers van artiesten zoals Louis Neefs, Rob De Nijs, Bots, Laïs, Urbanus, Will Tura, … de lijst is eindeloos.

Elke muzikant uit de groep kan terugblikken op vele jaren ervaring op Belgische en/of buitenlandse podia in zowel bekende als minder bekende bands.

Op vrijdag 9 augustus 2019 treed Vlaanderens nummer 1 partyband De Ambissadeurs op. Deze ambianceband met rasentertainers brengt hits die vorm krijgen in een interactieve, wervelende show die reeds menige dansvloer vulde met gillende vrouwen, bronstige mannen en flauwvallende grootmoeders.

Op vrijdag 30 augustus 2019 sluiten de Congé Concerten af met als klap op de vuurpijl Geena & The Lisa’s.

Geena Lisa is van alle markten thuis, schrijfster, presentatrice en natuurlijk getalenteerde zangeres. Op de Congéconcerten in Lierde komt ze met twee extra zangeressen die zeker ook van aanpakken weten. Een opwindend trio dat garant staat voor vocaal vuurwerk in een wervelende en spectaculaire show.

Ze brengen een echt internationaal feestrepertoire met nummers van Abba, Madonna, Lady Gaga maar ook stevige “mannensongs”. Pop op zijn best met een vleugje potige rock en heel wat soul.

Gina en haar bevallige Lisa’s laten zich begeleiden door een top-party-band met de allerbeste muzikanten.

Liesbet van KAVA vzw en Schepen van Cultuur Katelijne Scheirlinckx stellen de Congé Concerten 2019 voor.

affiche Congé Concerten 2019 Lierde

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519