Johan Tahon maakt kunst met Lee Ranaldo van rockband ‘Sonic Youth’

0
304

 

Op 28 en 29 mei komt de Amerikaanse muzikant Lee Ranaldo van de legendarische rockband ‘Sonic Youth‘ in het atelier van Johan Tahon te Oudenaarde kunst maken.

Beide vrienden zullen er samen sculptuur, performance en tekeningen laten ontstaan. Daarnaast wordt er ook ter plaatse een nieuw experimenteel muziekstuk gemaakt met ‘The Wild Classical Music Ensemble‘ (een post-punkband bestaande uit muzikanten met een verstandelijke beperking) en wordt er door professionals een film opgenomen van het totale gebeuren tussen de monumentale witte beelden van Johan Tahon. De resultaten van deze bijzondere en internationale samenwerking zullen vanaf 20 juni te zien zijn in de tentoonstelling ‘Bloedtest’ in het Museum Dr Guislain te Gent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here