De Beiaard wordt NUUS! Lees er meer over...

Voormalige buurslagers-slagerij in Lidl Ninove wordt Bon-Ap-maaltijdwinkel

ontwerp winkel

Op donderdag 25 april opent Bon’Ap zijn 25ste maaltijdwinkel. Na 9 maanden verbouwen en een investering van ruim 1 miljoen euro wordt de voormalige Buurtslagers-slagerij in Lidl Ninove een Bon’Ap-maaltijdwinkel van ±700 m2. Maar liefst 15 medewerkers gaan er aan de slag. Om de opening kracht bij te zetten, wordt de winkel op woensdag 24 april feestelijk geopend in aanwezigheid van bedrijfsleider Geert Ally en burgemeester Tania De Jonge.

Op naar 12 Bon’Aps in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen 

Bon’Ap is een maaltijdwinkel, met vertrouwde Buurtslagers-slagerij. Naast vers vlees, ambachtelijke vleesbereidingen en charcuterie zijn er ook bereide maaltijden, belegde broodjes, verse soepen en handig verpakte diepvriesartikelen. Bon’Ap heeft dé oplossing voor een snelle lunch, het dagelijkse avondmaal of een feestelijk etentje. Met de aanwezigheid van een eethoek gaan lunchen en winkelen nu perfect samen. Naast de bestaande winkels in Geraardsbergen, Ronse, Brakel en Ninove openen deze zomer ook Bon’Ap Oudenaarde, Aast en Lebbeke hun deuren. 

Bon’Ap is een unieke winkelformule, dankzij de ondersteuning van de groep Meat&More

Naast Bon’Ap baat de groep Meat&More ook 170 Buurtslagers-verkooppunten uit, gevestigd in supermarkten zoals Delhaize en Carrefour. De volledige productie en distributie van de groep is gecentraliseerd in de hoofdzetel te Aalter. Het succes van Buurtslagers en Bon’Ap is onder meer te danken aan die centrale aanpak.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519