De Beiaard wordt NUUS! Lees er meer over...

Nieuwe parkeerautomaten in Zottegem

In Zottegem worden binnenkort nieuwe parkeerautomaten geplaatst. Er zal geen gebruik meer gemaakt worden van een ticket. Gebruikers zullen hun nummerplaat moeten ingeven en zullen met een bankkaart kunnen betalen.

“De komende week zullen de automaten ook effectief worden geplaatst en worden de oude machines weg genomen”, aldus schepen van Openbare Werken Matthias Diependaele (N-VA). “Het nieuwe systeem kenmerkt zich vooral doordat er niet meer gewerkt wordt met het klassieke ticketje dat achter de voorruit moet worden gelegd. Op de nieuwe automaten moet de nummerplaat worden ingegeven. Daarenboven zal men vanaf nu ook in Zottegem kunnen betalen met een bankkaart aan de automaten. Al blijft het ook mogelijk om met munten, per sms of door middel van een applicatie op de smartphone parkeergeld te betalen. Het komt erop neer dat door de nieuwe automaten het gebruiksgemak verhoogd wordt. Elke vorm van betaling is nu mogelijk: bankkaart, munten, sms en app. Het is daarbij wel belangrijk dat de nummerplaat volledig en correct wordt ingevuld. Volgens de info die wij doorkregen zouden de werken tegen het einde van de week moeten afgerond zijn.”

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519