Vier harmonieën brengen uniek concert in Brakel

0
208

Meer dan honderd muzikanten en vijf dirigenten brengen op zaterdag 20 april het unieke concert ‘4 to the floor’, een samenwerking tussen vier harmonieën uit Brakel, Horebeke, Zwalm en Moerbeke. Een lente- of herfstconcert is sinds jaar en dag een traditie in elk dorp of gemeente. Zelfs een samenwerking tussen twee naburige muziekkorpsen is niets nieuw meer. Maar nu zaterdag slaan vier harmonieën de handen in mekaar. Het gaat om de Koninklijke Harmonie Eendracht Brakel, de Koninklijke Harmonie Trouw Aan Kunst Moerbeke-Atembeke, de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Horebeke en de Zwalmfanfare.
Het concert vindt plaats op 20 april om 20 uur in de grote turnzaal van de Viso Cor Mariae in Brakel. Gewone tickets kosten 10 euro, een vip-arrangement met receptie en hapjes kost 40 euro. Een kaart bestellen kan bij de muzikanten en bestuursleden of via [email protected]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here