Geraardsbergenaar maakte onlangs foto’s op de nu afgebrande torens van de Notre Dame

0
1322

Sam Van den Haute heeft een job waar velen onder ons van dromen. Hij is namelijk full time reis-blogger. Zo stond hij een paar maanden geleden argeloos bovenop de Notre Dame in Parijs beelden te schieten. Hij wist toen nog niet dat die foto’s een aandenken zouden worden. Hij beklom de torens die nu dus helemaal zijn afgebrand. In zijn fotoreportage kunnen we dus een kijkje nemen in de Notre-Dame hoe die eruit zag voor het vuur.

VIA DEZE LINK kan je zijn fotoreportage bewonderen.

Zijn belevenissen kan je volgen op zijn reisblog én reisgids. Deze staat boordevol met interessantste en grappige verhalen, de beste reistips, prachtige foto’s en de gekste avonturen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here