De Beiaard wordt NUUS! Lees er meer over...

De zoektocht naar Natascha kent triest einde

Gisteren werd aan het Jaagpad in Eine de wagen van Natascha Declerck (35) uit de Schelde gehaald. Natascha vertrok op 7 maart met haar witte TOYOTA Starlet aan haar woning aan de Reytstraat in Oudenaarde. Sindsdien ontbrak elk spoor van haar. Onder andere via De Beiaard werd een opsporingsbericht verspreid. Na 20 dagen vernemen we het droevige nieuws dat de zoektocht gestopt kon worden. Natascha Declerck werd gisteren officieel dood verklaard. De familie en vrienden van Natascha wensen iedereen die het bericht van de verdwijning deelde te bedanken. Wij wensen de familie en vrienden tevens veel sterkte.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519