Leeggoed-dieven bij de kraag gevat

0
773

Op donderdag 28 februari 2019 in de namiddag merkte een medewerker van het ziekenhuis AZ Glorieux in Ronse een man op die bakken leeggoed aan het ontvreemden was aan de achterzijde van het gebouw.

De politie van Ronse werd verwittigd en na onderzoek werd vastgesteld dat vermoedelijk gedurende de ganse maand februari 2019 soortgelijke feiten werden gepleegd op deze plaats. Twee verdachten konden door de politie geïdentificeerd en opgepakt worden. Het gaat om twee 36-jarige mannen uit Ronse. Ze zijn gekend voor analoge feiten. Het parket heeft de beide personen gedagvaard in snelrecht voor de correctionele rechtbank in Oudenaarde. Ze zullen zich op 1 april 2019 moeten verantwoorden voor deze feiten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here