De Beiaard wordt NUUS! Lees er meer over...

Alweer topfilm in GC De Kluize

Dankzij de Seniorenaad Oosterzele kan je op maandag 4 maart 2019 in de theaterzaal van GC De Kluize in Scheldewindeke gaan kijken naar de topfilm ‘Good bye, Lenin’. (Reporter 17)
‘Good bye Lenin’ is een Duitse tragi-komedie uit 2003. De film speelt zich af tijdens de val van de Berlijnse Muur in Oost-Berlijn. Het is de meest succesvolle Duitse film van de afgelopen jaren. De film geeft een zeer duidelijk beeld van het leven voor en na de val van de muur. De film heeft een sympathieke en heel natuurlijk acterende cast en is ontroerend, meeslepend en grappig. Het afscheid tussen de moeder en Lenin waar de titel naar verwijst is een onvergetelijk, wonderlijk filmmoment.
De film start om 14 u. Kostprijs: 5 euro (film, koffie, gebakje inbegrepen).Tickets zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3, Scheldewindeke, bib Scheldewindeke, seniorenverenigingen Okra en Neos.     Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519