Reeks inbraken bij valavond

0
1844

De politie van Sint-Lievens-Houtem kreeg dinsdagavond en woensdagmorgen melding van vier woninginbraken.

Het ging om twee woningen in Zoeterbeke, een in de Kapellekouter en een in de Sint-Lievensstraat. De woningen liggen slechts een paar kilometer van elkaar verwijderd. Ook het feit dat bij minstens twee van de inbraken een steen door een raam werd gegooid doet vermoeden dat het om dezelfde daders gaat. “Dat is een vaak gebruikte modus operandi”, aldus commissaris Gery Verlinden van de politiezone Zottegem/Herzele/sint-Lievens-Houtem. De meldingen kwamen binnen vanaf dinsdagavond 18u00. Vermoedelijk werden de inbraken dus in de namiddag of valavond gepleegd. Voorlopig werden de daders niet gevat.

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here