Burgemeester Zottegem verdwijnt uit het Vlaams Parlement

0
1640

06/02/2019 – Zottegem – De Burgemeester van Zottegem, Jenne De Potter (CD&V), verdwijnt voor een paar maanden uit het Vlaams Parlement naar aanleiding van de aanstelling van Antwerpenaar Koen Van den Heuvel (CD&V) als Vlaams minister van Natuur, Landbouw en Omgeving ter vervanging van Joke Schauvliege.

Zijn lot is nu éénmaal rechtstreeks verbonden met dat van Schauvliege. De Potter kwam immers in het Vlaams Parlement als opvolger van Joke Schauvliege. Hij stond bij de Vlaamse verkiezingen van 2014 als eerste opvolger op de Oost-Vlaamse CD&V-lijst. Omdat Schauvliege ontslag nam en haar opvolger op de Antwerpse CD&V-lijst stond, moet De Potter als Oost-Vlaming plaats ruimen.

Lees meer op: Het Nieuwsblad

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here