De Beiaard wordt NUUS! Lees er meer over...

MUG AZ Sint-Elisabeth betrokken bij ongeval

Vanmorgen raakte de MUG van het AZ Sint-Elisabeth ziekenhuis in Zottegem betrokken bij een ongeval.

Het ongeval gebeurde omstreeks 10 uur op de Sint-Andriessteenweg in Strijpen. Er raakte niemand gewond. De MUG reed achter een wagen van een bewoner die linksaf zijn oprit wou opdraaien net op het moment dat de MUG hem wou inhalen. De wagen liep vooraan heel wat schade op. Ook de MUG liep heel wat schade op, er zat niets anders op dan hem terug naar het ziekenhuis te brengen. Hij was op weg naar een interventie in Zwalm en werd voor die interventie vervangen door een MUG uit Oudenaarde. Er zal de komende tijd een ziekenwagen ingezet worden om hem te vervangen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519