De Beiaard wordt NUUS! Lees er meer over...

Wat met het niet opgehaalde huisvuil?

31/01/2019 – Zottegem – Door de sneeuwval van dinsdag laatstleden waren verschillende straten moeilijk bereikbaar. Het huisvuil werd daardoor niet opgehaald. In de meeste van deze straten staat het huisvuil nog steeds aan de straat.

31/01/2019

Bericht van ILVA op 30/1: Onze ploegen zijn deze ochtend uitgereden. Zij proberen om zoveel mogelijk straten van hun ronde te bedienen. Door de sneeuwval kan het dat een aantal straten moeilijk bereikbaar zijn voor onze vrachtwagens. Daar zal het afval niet worden ingezameld. Indien je afval vandaag niet werd meegenomen, vragen we je om het terug binnen te nemen en bij de volgende inzameling weer aan te bieden. Alvast bedankt voor je begrip.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519