De Beiaard wordt NUUS! Lees er meer over...

Gezelligheid troef op buurtfeest

In het zaaltje te Gijzenzele werd door de gezinsbond Gijzenzele –Landskouter een buurt nieuwjaarsreceptie ingericht.

Het is een jaarlijkse weerkerend evenement de nieuwjaarsreceptie en heeft tot doel de buurt samen te brengen. De sfeer zat er in, met een hapje en een drankje werden de laatste weetjes verteld. De gezinsbond deelde mede dat het officieel is dat Landskouter en Gijzenzele één afdeling word, en verder gaat onder de naam ‘gezinsbond Gijzenzele – Landskouter’, wel zoek men nog maar een verantwoordelijke ( coördinator) voor Landskouter. Enkele activiteiten werden tot gelicht een speelnamiddag op het pleintje en de rommelmarkt op kermis Gijzel en een jaarmarkt. Met de kermis is het een jaar dat er een streekmark door gaat op maandag voormiddag.

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519