De Beiaard wordt NUUS! Lees er meer over...

Een nieuwe turnzaal voor Vrije Basisschool Oosterzele

VBS Oosterzele blijft verbazen. De Vzw IZOO slaagde erin voor de Vrije Basisschool Oosterzele ‘De Appelaar’ een nieuwe turnzaal te bouwen. De werken startten in juli 2018, nu wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking. (Reporter 17, foto’s DDL, VBS)

Directeur Joris Raemaekers:

‘De officiële opening is gepland op 1 februari 2019. Met als motto “Hoofd, hart, handen” zetten we als school veel in op sport en beweging, de ruimte die we hebben leent zich daar ook toe en dat is een grote troef. Naast de nieuwe speelplaats van het lager, hebben we nog de kleuterspeelplaats met een speelweide en daarnaast komt nog sportruimte naast de nieuwe turnzaal. De kinderen kunnen hier volop ademen, ze hebben ruimte binnen en buiten en daar blijft het schoolbestuur voor zorgen door te investeren in de ruimte binnen en buiten’, weet de trotse directeur Joris Raemaekers. Op vrijdag 1 februari is het zover. Een datum om naar uit te kijken. De opening van ‘De Appelaar’ wordt in een feestelijk jasje gestopt. Je krijgt ook de mogelijkheid de vernieuwde site, klassen en speelplaats te ontdekken. Het schoolbestuur en de vzw IZOO hopen dat veel oud-leerkrachten uit het basis- en secundair onderwijs (10 jaar geleden verdween het secundair onderwijs in Oosterzele) een kijkje komen nemen.   Reporter 17

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519