De Beiaard wordt NUUS! Lees er meer over...

60 Jaar Hof van Oranje

15/01/2019 – Balegem – Het Hof van Oranje, het favoriete restaurant van onder andere Luc De Vos, bestaat 60 jaar! Menig BV kwam er over “den dorpel”, van minister tot de gewone burger is er welkom. Elkeen wordt gegroet door de intrigerende gastvrouw Eliane Feliers met een handdruk en een babbel.

Het restaurant staat al sinds 1959 bekend voor de beste mosselen, de malste en sappigste côte à l’os, de paling in verschillende bereidingen, de superverse vis, kreeft op verschillende manieren klaargemaakt en nog veel meer. Allemaal in een tijdloos decor.

Wij wensen Eliane proficiat en veel succes met haar prachtige zaak!

Lees ook: https://www.hln.be/regio/zottegem/geen-gedoe-van-boer-tot-minister-iedereen-wordt-hier-gelijk-behandeld~a5547789/

Een duivelse historie in ’t Hof van Oranje – Volksverhaal

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Krijg het nieuws uit jouw buurt

116519