Guy D’haeseleer de nummer 1 voor Vlaams parlement in Oost-Vlaanderen

0
223
Guy D’haeseleer trekt lijst Vlaams Belang in Oost-Vlaanderen voor Vlaams parlement

Deze morgen werd Guy D’Haeseleer op de Vlaams Belang-partijraad aangeduid als lijsttrekker voor het Vlaams Parlement voor de verkiezingen van 26 mei 2019. D’Haeseleer zal zijn ervaring ten dienste stellen van een verjongde ploeg, met onder andere Adeline Blancquaert uit Gent op de tweede plaats, Kristof Slagmulder uit Denderleeuw plaats drie en Filip Brusselmans uit het Waasland op de vierde plaats. Aalstenaar Steve Herman zal de lijst duwen. Ook de lijsttrekker van de Kamerlijst is geen verrassing, het huidige Kamerlid Barbara Pas.

Op 26 mei is het meer dan ooit :“Bescherm onze eigen mensen!”, de slogan van Vlaams Belang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here