Inbrekers gevat in Zottegem

0
3148
Illustratieve afbeelding Pixabay

In de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 januari 2019 werd de politie van Zottegem verwittigd van een poging inbraak in een voertuig in de Leonce Roelsstraat in Zottegem.

Bij aankomst van de politiediensten sloegen twee mannen op de vlucht. Ze konden later in de Gustaaf Schockaertstraat door de politie worden gevat. De verdachten, een 21-jarige man van Libische nationaliteit en een 29-jarige man van Marokkaanse nationaliteit, werden gearresteerd en op vraag van het parket Oost-Vlaanderen voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde, op verdenking van poging diefstal met braak en bendevorming. Beide verdachten werden door de onderzoeksrechter aangehouden.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here