Zeer succesvolle tweede editie van Vlaamse Ardennen Criterium

0
356

Met 998 unieke deelnemers was de tweede editie van het Vlaamse Ardennen Criterium zeer succesvol. Het initiatief kent dan ook een vervolg in 2019.

Het Vlaamse Ardennen Criterium wil een overzicht geven van de meest regelmatige lopers gedurende 7 wedstrijden in de Vlaamse Ardennen gedurende 1 jaar. Meer info via https://vlaamseardennencriterium.webnode.be/

Na afloop van de tweede editie werden 36 atleten en initiatiefnemer Tom Leenaert gelauwerd en in de bloemetjes gezet. In 2018 nam jogging Erwetegem het initiatief van de huldiging, plaats van het gebeuren was “De Gilde” waarbij de omkadering in zeer goede banen werd geleid door Paul van Breuseghem, voorzitter van Jogging Erwetegem. “We kijken alvast uit naar de 3de editie en nieuwe plannen liggen alvast op tafel om het nog aantrekkelijker maken”, aldus de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here