Toeppad in Nederbrakel … Langs Vlaamse wegen komt men altijd de koers tegen!

0
206


E-mailtje met foto’s

Ik was op zaterdagmorgen  15 september 2018, al voor 9uur, op wandel in Nederbrakel. Ik had vanaf de parkeerplaats van de Rijdt enige dagen voor dien met dit parcours kennis gemaakt, door er een kort stukje langs te wandelen.

Op zaterdagmorgen wou ik op de Marktplaats parkeren maar alles was bezet voor de koers, de Primustoer ging daar om 11uur van start. ‘k Ben dan maar op de parkeerplaats van de plaatselijke Delhaize gaan  staan. Aangezien ik er nadien toch ging winkelen mocht dat geen probleem zijn.

Ik kan niets anders dan het gemeentebestuur van ‘Broakele’ feleciteren, want alles is er perfect onderhouden…Bravo, bravo Bravissimo!

Karel De Pelsemaeker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here