Dodelijk ongeval op Steenweg te Lierde.

Sint Maria Lierde, 12/07/2018 - Omstreeks 16u45 deze namiddag kwam op de Steenweg (N8) ter hoogte van café restaurant De Stille Droom een personenwagen in aanrijding met een motorrijder.

1
16694

De precieze omstandigheden van dit dodelijk ongeval zijn voorlopig nog onduidelijk. Volgens een ooggetuige waren een bestelwagen en een personenwagen enkele auto’s aan het inhalen. De bestelwagen kon nog invoegen doch de personenwagen had de tijd niet meer om de motard, die uit de tegenovergestelde richting kwam te ontwijken.

Beide reden frontaal op elkaar in en de motorrijder, een man uit Ninove, overleefde de klap niet.  De wagen kwam in een lager gelegen veld terecht, waarbij de twee inzittenden licht gewond werden. Een ervan was een zwangere vrouw. Het parket kwam ter plaatse voor meer onderzoek. De N8 werd in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer. Het slachtoffer is een 42-jarige man uit Okegem, bij Ninove.

 

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here