Video: “Sennek zal het onderste uit de kan moeten halen wil ze de finale halen”

0
300

Kapper Koen, de Beiaard-reporter in Lissabon tijdens het Eurovisiesongfestival in Lissabon filmde gisteren de generale repetitie van de Belgische kandidate Sennek.

Vanavond is het zover, de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival.”Tijdens de generale repetitie zorgde ze alvast voor een overtuigende performance in pure eenvoud”, vindt Koen. “Tijdens de have finale zal ze wel het onderste uit de kan moeten halen want het wordt een ware veldslag met serieuze kleppers uit oa Cyprus, Bulgarije, Israël , Estland en Finland. Bovendien missen we buurlanden zoals Nederland, Duitsland en Frankrijk om op ons te kunnen stemmen doordat die in de 2de halve finale pas punten kunnen geven.”

Tekst, foto’s en video’s door Koen Michels aka Kapper Koen 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here