Lezen in de lente

0
53


Herzele. Op 1 mei was het feest van het boek aan het t’ Uilekot met slotlezing van Jef Vermassen.

Het t’ Uilekot organiseert het Literair festival Lezen in de Lente van 1 april tot 1 mei op verschillende locaties, de wattenfabriek, café de paling, kunstacademie en t’uilekot. De reporter is een kijkje gaan nemen op 1 mei met de het feest van het boek. Aan het t’uilekot was het boekenmarkt, kinderanimatie een concert van Wilderman en een auteurslezing van  de Herzeelse Jennifer Vrielinck (première boekvoorstelling ‘Ondine’), de Antwerpse Rus Aleksandr Skorobogatov (winnaar Cutting Edge ‘Internationaal boek’met het boek ‘Cocaïne’) en de succesvolle assisenpleiter Jef Vermassen met zijn boek ‘Meester, ik heb geen tranen meer’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here