Yvonne De Cock is 101 jaar

0
179


Kranige dame uit Everbeek herinnert zich alles

Vorige week zaterdag werd Yvonne De Cock gevierd in aanwezigheid van het Brakels gemeentebestuur met haar 101ste verjaardag. Yvonne werd geboren op 15 april 1917 en ze is de dochter van Sidonie De Prez en Felicien De Cock. Het was een gezin met 5 kinderen. Ze woonden toen in Deftinge. Op 19-jarige leeftijd leerde ze haar man Roger kennen en dat was in het café dat haar ouders runden. Ze gingen vervolgens in de Reepstraat wonen in Everbeek alwaar Yvonne vandaag nog steeds woont. Er kwamen 5 kinderen uit het huwelijk. Op 10 juni 1986 verloor ze haar echtgenoot. Vandaag werd het glas geheven samen met de kinderen en de gemeentelijke overheid die hierbij de gebruikelijke geschenken kwam overhandigen.

Bert Broos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here