Iréné en Agnes 70 (!) jaar getrouwd

0
51

DDL merelbeke platina brl van laere iréné en wollaert agnes (13)

Merelbeke, 04/04/2018 – Iréné Van Laere en Agnes Wollaert gaven 70 jaar geleden hun ja-woord.

Op 24 maart 1948 in Merelbeke om precies te zijn. Het prachtkoppel ontmoette elkaar voor het eerst op een KLJ-feest in Eke. Hun huwelijk werd bezegeld met vier kinderen, die op hun beurt zorgden voor zeven kleinkinderen en een aantal achterkleinkinderen. Iréné was werkmeester op de Proefhoeve in Lemberge, gaat graag een kaartje leggen bij 0kra en is een fervent wandelaar. Agnes was huisvrouw , deed kinderopvang, was vrijwilligster bij ziekenzorg, lid bij het zangkoor van de Bond en tal van verenigingen.

Danny De Lobelle. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here