Leerlingen KAZ testen en promoten Trage Wegen

0
14

KAZ Trage Wegen

Zottegem, 22/03/2018 – In het kader van hun 3D stage testen en promoten zes leerlingen van KA Zottegem deze week Trage Wegen.

Het gaat om  het project Urban Saftey in samenwerking met dienst Wonen en Verkeer van de stad Zottegem, dat draait rond het optimaal gebruik van de trage wegen. In een eerste fase proberen ze de bestaande routes te optimaliseren en daarna gaan ze elk hun eigen weg met een zelfgekozen project rond trage wegen en veiligheid.

“Het hele Tragewegenproject is gebaseerd op participatie en inspraak van de burgers”, aldus schepen van Mobiliteit Peter Vansinjan. “Met deze 3D stage kunnen we jonge mensen al vroeg leren hoe zo’n participatie er uit kan zien en wat hun rol in de samenleving als verantwoorde burger kan zijn. Ik ben benieuwd naar het resultaat van hun werk.”

Je kan de gehele 3D-stage volgen via onderstaande link

https://www.facebook.com/tragewegeninzottegem

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here