Brakelse Stacey Haesebroek laureaat Franse Haiku-wedstrijd

0
24

dsc06658-small_orig

Brakel, 19/03/2018 – Als laureaat van een Franse Haiku-wedstrijd werd Stacey Haesebroek van het GO! Atheneum Brakel eind vorige week uitgenodigd op de Franse ambassade.

Begin februari namen de klassen 4 EM en 4 LM deel aan het Concours de HAIKU, een haiku-wedstrijd georganiseerd door de Franse ambassade. Daarbij werd Stacey Haesebroek geselecteerd als laureaat. Ze werd op 15 maart uitgenodigd op de Franse ambassade. Een trotse leerkracht Frans, mevr. Wittevrongel, vergezelde haar naar de Franse ambassade, waar Stacey een certificaat kreeg van de ambassadeur van Frankrijk en Japan. De haiku lees je hierna:

Sur le bouton d’une jonquille
L’abeille atterrit
La rosée fraîche

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here