Voordracht Michael Portzky, psycholoog en auteur

1
16

Veerkracht.jpg

Oosterzele, 08/03/2018 – Dankzij Okra Academie Oosterzele kan je op donderdag 22 maart 2018 om 14 u 30 in Bib Oosterzele, Stationsstraat 13 in Scheldewindeke komen luisteren naar de heel boeiende voordracht ‘Veerkracht. Onze natuurlijke weerstand tegen een leven vol stress’ met Michael Portzky. (R 17)

Steeds meer zien we zorgwekkende cijfers verschijnen over de gevolgen van stress. Wat heeft er toch voor gezorgd dat onze van nature positieve stressreacties nu zulke nefaste gevolgen hebben? Is iedereen even kwetsbaar? En wat zijn nu de gevolgen van stress voor lichaam en geest?  Kan je jouw eigen veerkracht meten en is er een manier om die te doen groeien? Michael Portzky, psycholoog en auteur, schreef een boek over het onderwerp en ontwikkelt een concreet actieplan voor wie schade veroorzaakt door stress wil herstellen.

De toegang bedraagt 5 euro voor OKRA en BIB-leden en 6 euro voor niet-leden.

Reporter 17.

1 REACTIE

  1. Goh, jammer voor de werkende mens zoals ik die niet altijd verlof kan nemen overdag. Ik denk dat die dan nog het meeste nood hebben aan zo’n lezing? Spijtig dat het niet ’s avonds kon doorgaan.
    Mvg,
    Luc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here