Nieuwe perronverlichting station Scheldewindeke voor 71.169 euro

2
35

unnamed (2)

Oosterzele, 08/03/2018 – Burgemeester Johan Van Durme van Oosterzele, laat weten dat minister Bellot een budget van 71.169 euro heeft voorbehouden voor het NMBS-station in Scheldewindeke.

Dit budget kadert in het zogenaamde “meerjareninvesteringsplan” van de Belgische spoorwegen. Met een totaal federaal budget van 5,3 miljard aan investeringen, gaat er dus 71.169 uur naar de vernieuwing van de perronverlichting van het NMBS-station in Scheldewindeke. De minister hoopt dat de voorziene werken in Scheldewindeke, in de beste omstandigheden zullen kunnen worden uitgevoerd, en hij  hoopt ook dat de werken aan de verwachtingen van de reizigers uit de streek zullen voldoen.

HDK, foto’s L.A.M.P.

2 REACTIES

 1. Ik kijk uit naar het resultaat! Ik heb 8 jaar in dit station gewoond (1958-1965), als zoon van de toenmalige stationschef (André Van Cauwenberge), die op zijn 95° nog steeds alle nieuws op de voet volgt.

 2. Ik heb 3 jaar in het station gewerkt als berichtenbesteller (1958-1961).
  Dag Paul,waar is de tiid wanneer wij samen op de loskoer met de bal konden spelen!
  Ik ga nog op bezoek bij mijn vroegere chef André,die tijd kan ik niet vergeten, soms ga
  ik nog eens aan het station scheldewindeke door het venster kijken.Niet te geloven,jaren flitsen voorbij.
  Ik ga natuurlijk ook deze werken bekijken.

  Etienne Bockstaele

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here