Laurent en Jeannette zijn een diamanten paar

0
0

DDL merelbeke diamanten brl Volckaert Laurent _Van Den Berghe Jeannette (3)

Merelbeke, 15/02/2018 – Zondag vierde de familie van Laurent Volckaert Jeanette Van Den Berghe feest ter ere van hun 60stehuwelijksverjaardag.

Ze huwden op 7 februari 1958 in Merelbeke en hebben twee dochters: Nelly en Sabine. Deze zorgden op hun beurt voor 2 kleinkinderen en 1 achterkleinkind. Laurent was arbeider bij Sidac als drukker en in zijn vrijetijd ging hij kaarten op café op zondag. Jeannette was zelfstandige en hield in het dorp een voedings- en snoepwinkel open: “ BIJ JEANNETTE.” Tussendoor zorgde ze voor het huishouden en de kinderen. Laurent en Jeanette zijn momenteel allebei actief bij Okra.

Danny De Lobelle. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here