“Wie zich als kiezer niet meer wil laten beetnemen stemt best voor N-VA”

7
2

Foto 1 receptie

Zottegem, 14/02/2018 – N-VA Zottegem laat weten dat het een recordaantal bezoekers ontving tijdens haar nieuwjaarsreceptie vrijdag. Centrale gast was staatssecretaris Theo Francken.

 “We zijn als grootste Zottegemse partij bijzonder trots om zo’n opkomst te mogen ontvangen” geeft voorzitter Tom Van Cauwenberge mee. “Meer dan ooit krijgen we te horen dat Zottegem nood heeft aan verandering”, aldus Matthias Diependaele in zijn toespraak. “De Zottegemnaar wil van Zottegem terug die bruisende stad maken die ze ooit was. En daar willen wij voor gaan.”

Diependaele verwees ook naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2012. “Toen werd N-VA de grootste partij, maar werden we buiten de coalitie gehouden en werd daardoor de stem van de kiezer genegeerd. Wie zich als kiezer niet meer wil laten beetnemen stemt dan ook best voor N-VA bij de verkiezingen van 14 oktober.”

Theo Francken had het in zijn toespraak over het algemene politieke klimaat, de internationale ontwikkelingen en zijn migratiebeleid. “Het publiek was een uur lang aan zijn lippen gekluisterd”, aldus Diependaele. “Vooral zijn gedrevenheid en vastberadenheid maakten grote indruk. Nadien nam hij ook uitgebreid de tijd om met heel wat Zottegemnaren te praten. Daarmee maakt hij zijn reputatie als heel toegankelijk politicus meer dan waar.”

“Meer dan 500 mensen, een schitterende spreker, een enthousiast publiek en een gedreven ploeg”, besluit Diependaele.  “Voor ons is dit absoluut een opsteker om met volle moed de komende acht maanden alles uit de kast te halen om de Zottegemnaar te overtuigen dat wij kunnen bieden wat Zottegem nodig heeft.”

7 REACTIES

 1. Ik lees graag de digitale beiaard maar zo’n politieke propaganda is er voor mij toch over !

 2. de hoogste tijd dat De Beiaard zich eens gaat beraden over welke rol hij wil spelen, gaan ze hun eigen keuzes maken of gaan ze zich laten gebruiken ????

 3. Dag Bob. We begrijpen je reactie. Het is natuurlijk niet zo dat wij aan het woord komen in het stuk, maar wel N-VA Zottegem. Andere partijen laten wij evenzeer aan het woord.

 4. Dag Luc. We begrijpen je reactie. Maar als propaganda moet je dit niet opvatten. Bij ons komt elke partij aan het woord.

 5. Dag beiaard,ook iemand een forum geven zonder meer en zonder reactionele reflextie is een foute keuze. Ik volg Bob in zijn redenering.
  Neutraliteit komt er niet door iedere partij een forum te geven om op de anderen kritiek te spuien.
  Dat haalt het niveau gewoon naar beneden!
  Toch bedankt om te reageren.

 6. We vinden je opmerking waardevol Luc en we nemen ze mee bij het verder bepalen van het concept van De Beiaard Online.

 7. Nee jong de NVa rattenvanger uit Antwerpen heeft mij een keer bij de neus genomen maar nooit meer. Nog nooit zoveel belastingen betaald in België, nog nooit zoveel immigranten binnengekomen, hij ging ook de monarchie afschaffen…veel geblaat maar weinig wol. Ik stem VLAAMS BELANG.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here