OKRA-BAVEGEM met actief voorjaarsprogramma

0
7

unnamed

Sint-Lievens-Houtem, 14/02/2018 – De OKRA vereniging van Bavegem  heeft voor de komende weken heel wat activiteiten klaar staan.

Op woensdag 21 februari een hobby- en kaartnamiddag. De eerstvolgende hobbynamiddag is maandag 5 maart in het parochiecentrum van Bavegem vanaf 14.00u. Dinsdag 6 maart (om 14.00u) bowling in Erondegem. Donderdag 15 maart kan men gaan luisteren naar de voordracht “Vrouwen & geld” door Johan Desmedt. Dit gaat door te Zottegem in LDC Egmont, Deinsbekestraat 23 en begint om 14.30 u. Okra-leden betalen hiervoor € 5. Hiervoor inschrijven is niet nodig. Verdere inlichtingen kan je bekomen op pag.26 in Okra-academie. Op dinsdag 20 maart om 14.30u geeft kankeronderzoeker Prof.Johan Swinnen een voordracht over “De lange tocht : er is hoop in de strijd tegen kanker”. Deze gaat door te Aalst in het LDC De Maretak, Albrechtlaan 119A.

HDK, foto L.A.M.P.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here