De Beiaard opnieuw op papier!

14
9

 

26971741_10213125011832699_867033774_oZottegem, 18/01/2018 – Sinds maandag wordt een nieuwe papieren versie van De Beiaard gratis bedeeld in 27.000 bussen.

Het betreft een voorlopig eenmalige publicatie, een speciaalnummer waarin onze redactie Het Egmontjaar in Zottegem onder de aandacht brengt. Je leest er heel wat Egmont gerelateerde artikels en het jaarprogramma, aangevuld met een paar typische artikels zoals je ze vroeger in De Beiaard las. Dit nummer werd mogelijk gemaakt door sponsors die geloven in De Beiaard als brenger van nieuws uit Zuid-Oost Vlaanderen. Onze redactie wil hen hier uitdrukkelijk voor bedanken. Het vertrouwen dat De Beiaard blijft genieten smaakt uiteraard naar volgende gedrukte versies én naar een verder doorgedreven focus op onze online berichtgeving via www.de-beiaard.be. Blijf ons daarom volgen, zoals wij onze lezers en regio zullen blijven volgen.

Links naar onze sponsors op een rij, klik op link voor meer info

Triamant Aunove, Archeocentrum Velzeke, Labaere Zottegem, TR Graphics, Topmen, Meubelen De Coninck Zottegem, Pigment Interieur en Renovatie en Bakkerij Sint-Anna.

Aantal verdeelde exemplaren: 27.000

Regio: Zottegem, Brakel, Lierde, Munkzwalm, Rozebeke, Roborst, Ophasselt, Steenhuize-Wijnhuize, Sint-Lievens-Esse, Sint-Denijs-Boekel en Horebeke.

 

14 REACTIES

 1. Beste,
  Dat zou een zeer goed initiatief zijn. Ik schiet direct in mijn sloffen om de papieren versie te verslinden.
  Oudere mensen die nog niet mee zijn met het computertijdperk zullen u eeuwig dankbaar zijn.
  Ik ben alvast fan van het eerste uur.

  Mvg
  Leen De Maeseneire

 2. Waar kan een dergelijk ex worden bekomen voor wie niet woont in de bedeelde gemeenten? Dank voor een reactie

 3. Nog exemplaren over, breng ze gerust naar onze winkel, zo kunnen onze vertrouwde lezers ook nog eens meegenieten te Oosterzele( Balegem, slagerij Kurt)👍

 4. idegem staat er ook niet tussen,.. jammer eigenlijk want ik was een trouwe wekelijkse lezeres van de papieren versie! ik hoop dat De Beiaard terug komt!

 5. ja, ik zou het zeker op prijs stellen weer de papieren versie in handen te mogen hebben – Kan ik aan 1 exemplaar geraken voor mijn persoonlijk archief van de ‘familie Haegeman – De Beiaard’ ; Dank

 6. Tot in Erpe Mere is er grote interesse en wordt het initiatief toegejuicht…

 7. Mijn vader Frans was een trouwe lezer vanaf het eerste nr van de beiaard. Hij woont in Rozebeke. Spijtig genoeg heeft hij geen exemplaar gekregen. Het zou hem een heel groot plezier doen mocht hij er eentje kunnen krijgen.

 8. Had graag ook een exemplaar en zou opnieuw een trouwe lezer worden
  Ook in Borsbeke is er interesse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here