Verademende looptocht in PROPER Zottegem

3
1

foto6720

Zottegem, 14/01/2018 – Een ochtendloop van een van onze medewerkers toont een mooi Zottegem, zonder zwerfvuil of sluikstorten. Met dank aan onze opruimende stadsdiensten en propere burgers!

 

3 REACTIES

  1. doet goed om zoiets te zien – voor mij grotendeels onbekend Zottegem – zou graag de straten van het parcours kennen, niet om het te lopen, maar om het te wandelen – veel dank

  2. Bevegem / H.Hartplein, Acacialaan, Doornweg, Grotenbergestraat, Vijverstraat, Bijlokestraat, Gentse Steensweg, Mergelput, Parkstraat, Doolstraat, Tweekerkenstraat, Tulpenstraat, Stopweide, Ragestraat, Engelstraat, Emmerstraat, Ten Dale, Eeckhout, Kronegem, Nelekouter, Erwetegemstraat, Hoevestraat, Groenstraat, Zuster Angelalaan, Acacialaan, Bevegem H.Hartplein. Enjoy 🙂

  3. Bevegem / H.Hartplein, Acacialaan, Doornweg, Grotenbergestraat, Vijverstraat, Bijlokestraat, Gentse Steensweg, Mergelput, Parkstraat, Doolstraat, Tweekerkenstraat, Tulpenstraat, Stopweide, Ragestraat, Engelstraat, Emmerstraat, Ten Dale, Eeckhout, Kronegem, Nelekouter, Erwetegemstraat, Hoevestraat, Groenstraat, Zuster Angelalaan, Acacialaan, Bevegem H.Hartplein.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here