Spectaculair ongeval in Oudenaarde: getuigen gezocht

10
56

Posted by Antoine Bourgeois on Saturday, December 16, 2017

17/12/2017 – getuigen gezocht na een spectaculair ongeval in Oudenaarde.

Getuigen kunnen zich melden bij Antoine Bourgeois via deze link in het rood.

“Op donderdag 7 december 2017 om 21:14 u heeft een grijze Renault Kangoo een zwaar verkeersongeval veroorzaakt op het kruispunt van Wijnendale met de Aalststraat te Oudenaarde. De bestuurder van de Kangoo is zondermeer weggereden. De Renault Kangoo werd niet of hoogstens zéér licht beschadigd. Bij het uitrijden van de Aalststraat gaf de Kangoo aan naar links te willen afslaan, richting Ename. Misschien iemand uit die buurt?
Zo te zien gaat het om een zeer recent type van Kangoo. De Renault dealer die deze wagen verkocht heeft zal hem misschien herkennen. Er werden ongetwijfeld geen massa’s van exact deze uitvoering van de Kangoo in het verkeer gebracht tijdens het afgelopen jaar.”

10 REACTIES

  1. Het voertuig moest wellicht voorrang verlenen, maar : wat was je snelheid ? Bebouwde kom ? Remmen en stoppen ( of zelfs botsen ) was misschien een betere optie geweest hé 😟

  2. Idd. Mij lijkt ook dat het hier gaat om een duidelijk geval van ongepast rijgedrag. Op die plaats mag je maar 50 per uur. Wat niet wil zeggen dat je vlichtmisdrijf kan goed praten. Ook niet in dit geval! Geregeld snelheidscontrole uitvoeren op deze plaats is aan de orde, want hier wordt dikwijls veel te snel gereden.

  3. Je mag er maar 50 en op de beelden reed jij véél meer! Woon zelf in de buurt van het kruispunt en als 50 reed kon je perfect stoppen!

  4. Ken die weg ook zeer goed, ik mijn vaststelling is ook dat de snelheid bij sommige weggebruikers hoger ligt dan 50km…. Tot soms 70 km !!!

  5. Kangoo had voorrang en jij reed veel te snel en zelfs alles kunnen filmen beter 2 handen aan t stuur houden

  6. De moor achiel… de kangoo had daar geen voorrang.. en ooit gehoord van dashcam? 😅

  7. aan het zien steekt dit bestelwagentje over naar de lucien vandefonteynelaan.iets verder op de linkerkant zijn er 2 cameras bij drankenhandel clarysse die mischien de nummerplaat hebben.

  8. Als je de beelden grondig bekijkt zie je op Google Maps een afgelegde afstand van 97 meter in de eerste 4 seconden. Dat is een snelheid van 87 km/u op een plaats waar je 50 mag! Ofwel publiceert de betrokkene hier een ernstige verkeersovertreding van zichzelf, ofwel betreft het versnelde beelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here