Obesitas info- en praatcafé in AZ Sint-Elisabeth

0
1

151126_650_bas_g_12__870_653_85_s_c1.jpg

04/12/2017 – De Kliniek voor Obesitas en Metabole Chirurgie ( KOMC )van het Sint-Elisabethziekenhuis organiseert op 14 december een obesitas info-en praat café.

Anne Bosman is diëtiste en voeding consulente en zal meer vertellen over “Volop genieten na een maagverkleining.” Yves Devos is fitnesscoach en zal het hebben over “Het belang van functionele bewegingstherapie na een vermageringsingreep”. Na de uiteenzettingen door de gastsprekers volgt het praatcafé met naast de sprekers ook leden van het team van de obesitas kliniek. Afspraak om 19u30 in het auditorium op de 3e verdieping van AZ Sint Elisabeth. Iedereen is welkom, de toegang is gratis. Inschrijven is verplicht en kan via 09/3648928 of komc@sezz.be.

(Foto Boeckx Architects)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here