Voordracht over urologie in AZ Sint-Elisabeth Zottegem

0
13

VW2A4333.jpg

27/11/2017 – De dienst urologie van het AZ Sint‐Elisabeth Zottegem geeft op 7 december een voordracht over veel voorkomende urologische problemen zoals prostaatkanker, nierstenen, incontinentie, blaasaandoeningen, bedplassen, …

Naast een uitgebreide toelichting over de verschillende aandoeningen krijgen de aanwezigen de unieke gelegenheid om van dichtbij kennis te maken met robotchirurgie.   Deze voordracht vindt plaats in het auditorium van het AZ Elisabeth Zottegem en is toegankelijk voor het brede publiek. De inkom is gratis.

Waar en wanneer:

donderdag 7 december om 19.30 uur.

Sprekers: dr. Charlotte Peeters en dr. Patrick Schoonooghe

U hoeft niet te reserveren. Voor meer inlichtingen kan u steeds terecht op de dienst urologie (T 09 364 83 90) of www.sezz.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here