Harmonie Bottelare vierde Sint-Cecilia

0
5

DDL bottelare harmonie viert st cecilia (10)

23/11/2017 – Enkele sfeerbeelden van het Sint-Cecilia feest van de Koninklijke Harmonie van Bottelare.

 Naar jaarlijkse gewoonte half november gaat het  Sint –Ceciliafeest van de “Koninklijke Harmonie voor God en Vaderland’ door in de Padro-kring te Bottelare. Na de nis voor de overleden muzikanten en familie en een bloemenhulde aan het monument van de gesneuvelden ging het van café naar café tot men aan de Padro-kring aanlanden, daar kon men aanschuiven aan het lekkere St Cecilia menu. Na het dessert was het tijd  om een aantal muzikanten in de bloemen te zetten de trouwste van de repetities en jaren van dienst. Ook werden een aantal muzikanten gedecoreerd onder de jongeren waren dit:

5 jaar Muzikant:  Elke De munter,Yannick De Vos, Thomas  Van Caelenberge en Alexander De Munter

10 jaar Muzikant:  Mia Vanrobaeys , 15 jaar Bestuurslid /Secretaris  Pisman Patrick en ten slotte   Fernand Verhauwen  35 jaar  Ere- Lid  / Ere –Voorzitter,

Danny De Lobelle. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here