Sociaal ontbijt in Geraardsbergen

0
1

unnamed (2).jpg

14/11/2017 – Vrijdag jl. werd een samenzijn  georganiseerd met gebruikers van het dienstencentrum De Maretak, bewoners van de serviceflats, deelnemers Babbelonië, cursisten Leerpunt, cursisten  KISP, leerlingen van de Okanklassen en deelnemers voorleesgroep in de BIB. (LB)

unnamed (3)

Meer dan 100 mensen proefden eerst van een ontbijt, waarna griezelverhalen werden verteld  in het kader van de Halloweentijd en van  Allerheiligen en  Allerzielen. De verhalen werden in het Nederlands gebracht door de deelnemers zelf. Burgemeester Guido De Padt ging de talrijke aanwezigen  begroeten en wees op het belang van reguliere persoonlijke ontmoetingen tussen de eigen bevolking en de allochtone burgers.

Lisa Bilterijst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here