Tentoonstelling ‘Samenwerken loont’ in Bibliotheek Zottegem

0
0

IMG_5725.jpg

Zottegem, 12/10/2017 – In de bibliotheek van Zottegem loopt nog tot 21 oktober de tentoonstelling ‘Samenwerken loont’.  De expositie vertelt het verhaal van de mensen achter verschillende ontwikkelingsprojecten en geeft ook meer inzicht in de werking van de Zottegems noord-zuidverenigingen, licht schepen van Ontwikkelingssamenwerking Joost Franceus toe.

De boodschap die ‘Samenwerken loont’ wil uitdragen, is tweeledig. Enerzijds is het onaanvaardbaar dat bepaalde  basisbehoeften, zoals toegang tot drinkbaar water en medische hulp, nog altijd een droom zijn voor miljoenen mensen in de wereld. Anderzijds hebben ook wij de keuze om daaraan iets te veranderen. Zelfs kleine samenwerkingsprojecten kunnen soms een wereld van verschil betekenen. De tentoonstelling is een initiatief van Provincie Oost-Vlaanderen in samenwerking met Fairtrade Zottegem. Toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here