VIDEO: hardrijders geconfronteerd met ouders die hun kind verloren bij een ongeval met overdreven snelheid

1
2

Naamloos-1

Algemeen, 10/10/2017 – Gedurende de maand september werden snelheidsovertreders in de provincies Namen en Oost-Vlaanderen aan de kant gezet. Na de afhandeling van hun boete, kregen ze de gelegenheid om in een ander voertuig te stappen waar ze in gesprek gingen met ouders die hun kinderen verloren bij een ongeval met overdreven snelheid.

Vanaf morgen 11 oktober 06u00 zullen er 24 uur lang snelheidscontroles gehouden worden. De verhalen van de ouders maakten zichtbaar indruk op de betrapte bestuurders. Dit leverde onderstaande pakkende video op.

1 REACTIE

  1. […] de Beiaard-artikels hierna (van links naar rechts): Vrouwelijke pastoor zegent nieuwe zitbank in, Hardrijders geconfronteerd met ouders die een kind verloren bij een ongeval met overdreven snelheid, Heeft sparen nog zin? En wat met het appeltje voor de dorst?, 1750 bezoekers voor […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here